För några år sedan stötte vi på Hillevi Caris och det sa bara klick. En underbar jej med energi och utsrålning som smittar av sig till alla hon möter. Hon driver
ett nätverket Kontinet med syfte att belysa och öka medvetenheten kring inkontinensfrågor. Kontinet riktar sig till människor som lider av inkontinens men också andra kvinnorfrågor.
Därför syns Kontinet på en rad olika publika tillställningar, evenemang, mässor och föreläsningar och nu till helgen 8-11 september på Allt för hälsan mässan.

Kontinet på Allt för Hälsan 2011

Kontinet på Allt för Hälsan 2011

Kontinet är uppbyggt av Hillevi Caris, en eldsjäl som driver nätverket och som själv varit drabbad av inkontinens under en period i livet. Idag har hon fått hjälp och lider inte längre av inkontinens. Men drivkraften för att hjälpa andra finns där. Ingen ska behöva stå ut. Ingen ska behöva lida i det tysta.

Idag arbetar Octean tillsammans med kontinet och vi kommer att finnas i Kontinets monter och visa några av våra produkter som kan göra livet roligare och lättare. Vi finnas på plats i monter A7:20.