Sommar, sol och god mat. En tid som inte ska hindras av magbesvär. Silicea Mag-tarm lugnar semestermagen skonsamt och effektivt!

1. På grillkvällen

Att grilla och njuta av goda drycker är festligt, men kan också ge besvär med halsbränna och orolig mage. Njut av sommarmaten! Silicea Mag-Tarm Gel funkar som en svamp som suger upp främmande substanser. Den binder gaser och retande substanser i mag-tarmsystemet samt skyddar magens och tarmens slemhinnor – vilket har positiv effekt på flera typer av mag- och tarmproblem.

2. På utlandsresan

Låt inte turistdiarré eller uppblåst mage förstöra den efterlängtade utlandssemestern! Silicea Mag-Tarm används både förebyggande och vid besvär som turistdiarré, gasbesvär och IBS.

3. När barnen njutit av för mycket glass

Magknip? Barn med tillfälliga magbesvär kan rekommenderas Silicea Mag-Tarm. Kiselgelen är helt naturlig, fri från konserveringsmedel, verkar lokalt och tas inte upp av kroppen. Det gör att den kan rekommenderas till både stora och små!

4. Vid stressmagen

Ledighet och lata dagar, men tyvärr kan även semesterstress förekomma. Silicea Mag-Tarm lindrar både akuta och kroniska magproblem. 100% naturlig och helt fri från tillsatser.

5. Halsbränna och sura uppstötningar

Silicea Mag-Tarm är effektiv och lindrar halsbrännan på bara några minuter. Kiselgelen verkar lokalt i tarmen och kan användas av både gravida och ammande.

Silicea Mag-tarm dospåsar är speciellt anpassade att ha med sig när du är på språng. Enkla att packa ner i väskan eller fickan. Här kan du läsa mer om Silicea Mag-tarm!