010-703 68 00 info@octean.se

Låt ditt djur tassa mjukt med BI-PRO Tass-salva

Hund i snö

Du har väl inte missat vårt nyaste tillskott i Aktiv djurvård serien, BI-PRO Tass-Salva.

BI-PRO Tass-salva fungerar som en förebyggande vaxbarriär mot hundens trampdynor mot kalla underlag. Bra under kalla vintern med snö, salt is och grus.

Det speciella med BI-PRO Tass-Salva är kådan som utvinns direkt från trädet med minimal tillförsel av syre. Vi kan idag vetenskapligt mäta vilken effekt naturlig kåda har i BI-PRO Tass-Salva. Framförallt visade det sig att kådan påverkade bakterier (bl.a.staphylococcus, klebsiella, escherichia, pseudomonas), jäst (candida) och mögel (aspergillius). Kådan som används är standardiserad och innehåller dessutom en hög halt av olika lignaner med antioxidativ och antiinflammatorisk effekt. Den påverkas inte av soljus. Bivax innehåller 1 % propolis (antibakteriellt). Nattljusolja innehåller GLA (gammalinolen syra), som är ett förstadium till prostaglandin och som stimulerar kroppens egen produktion av prostaglandiner. Olivolja är mjukgörande och har även antiinflammatoriska egenskaper.

 

BI-PRO Tass-salva kan du köpa i vår webshop här.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FS04539-02_Octean_SiliceaOSBB_500mllimpa_glyc Utskrift limpa_andro limpa_bi limpa_lady mn8 logo limpa_saframyl

Pin It on Pinterest

Share This