010-703 68 00 info@octean.se

Hälsoprojekt som ska förebygga och behandla barnlöshet

holding-hands

Danmark och Sverige har beslutat att tillsammans lägga forskningsresurer på ett hälsoprojekt som ska förebygga och behandla barnlöshet. Idag är det inte ett problem för bara de par som berörs utan ett samhällsproblem. Det föds faktiskt för få barn i europa.

TV4 hade i veckan ett inslag om detta se det här.

 

 

 

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FS04539-02_Octean_SiliceaOSBB_500mllimpa_glyc Utskrift limpa_andro limpa_bi limpa_lady mn8 logo limpa_saframyl

Pin It on Pinterest

Share This