010-703 68 00 info@octean.se

Åtta (naturliga) virusskydd för att slippa vinterkräksjukan!

Vinterkräksjukan

 

Nu har du säkert många hunnit märka av den kommit på besök igen: vinterkräksjukan, detta fruktade och väldigt smittsamma magvirus. Men – man behöver inte bli sjuk. Maginfluensatider brukar komma som ett brev på posten under november, december. Så även i år.  Sedan håller den oss i sitt grepp ändå fram till mars, april. Men det finns hopp.

Läs mer här för åtta (naturliga) virusskydd för att slippa vinterkräksjukan!

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FS04539-02_Octean_SiliceaOSBB_500mllimpa_glyc Utskrift limpa_andro limpa_bi limpa_lady mn8 logo limpa_saframyl

Pin It on Pinterest

Share This