010-703 68 00 info@octean.se

Apoteket Hjärtat + Cura = SANT

apoteket_hjartat_ica

I början av året så köpte ICA gruppen upp Apoteket hjärtat och blev därmed nästan lika stora som Apoteket AB med drygt 370 butiker. Nu har även den nya loggan som är en sammanslagning tagits fram.

– Vi väljer att behålla namnet Apotek Hjärtat men lägger till ICA i logotypen. På det sättet drar vi nytta av styrkorna i två av Sveriges starkaste varumärken. ICA vill bli den ledande aktören inom hälsa och förvärvet av Apotek Hjärtat var en viktig pusselbit för att ta den positionen, säger Per Strömberg, vd för ICA Gruppen

Det gemensamma bolaget får namnet Apteket Hjärtat och den nya profilen ska implementeras under 2015 och målet är att under 2016 ska även lojalitetsprogrammet vara gemensamt men innan dess ska det fungera som idag.

Försäljningen i de svenska ICA-butikerna steg med 1,9 procent i april 2015 jämfört med motsvarande månad i fjol. I jämförbara butiker ökade försäljningen med 0,8 procent.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FS04539-02_Octean_SiliceaOSBB_500mllimpa_glyc Utskrift limpa_andro limpa_bi limpa_lady mn8 logo limpa_saframyl

Pin It on Pinterest

Share This