010-703 68 00 info@octean.se

Aktiv dag med hundtöntarna

Det finns stora hundar, små hundar, håriga, lurviga, nakna…. listan är lång och i Söndags gjorde vi oss bekanta med drygt 40 olika hundraser på hundtöntarnas dag varav ett 30tal var med i en underbar parad.

 

Hundtöntar startades januari 2013 För tvättäkta hundtöntar att kunna dela frågor, bilder och nu anordnar de hundpromenader, hunddagar och många andra aktiviteter. De önskar att gruppen upplevs hjärtlig & ödmjuk och man hundägare är välkomna oavsätt typ av hund, ras, storlek o.s.v

På hundagen var det även utställare varav Djurrutan ställde ut Aktiv serien. Det var många aktiva hundar som visade upp sina färdigheter och gav inspiration i lydnad, vallning och knarksök inför en imponerad publik.

För aktiva hundar är  Aktiv hund ett bra tillskott för att förebygga och ge ökad rörlighet och som stärker ledbrosket men även för att lindra inflammationer och stela leder. Även GLYC såldes till stela hundförare där värkande eller ömma leder som knän eller höfter gjorde hundpromenaderna smärtsamma.

Djurrutan på hundtöntars dag med aktiv hund

 

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FS04539-02_Octean_SiliceaOSBB_500mllimpa_glyc Utskrift limpa_andro limpa_bi limpa_lady mn8 logo limpa_saframyl

Pin It on Pinterest

Share This