010-703 68 00 info@octean.se

Under dagarna två var det drygt 2300 personer som besökte årets Apoteksmässa i Kista och det kändes som de flesta var inne i Octeans monter vilket var jätte roligt och givande. Apoteksmässan den 5-6 september 2012.
Apoteksmässan ser vi som en av våra viktigaste mötesplatser med läkemedel, egenvårdsprodukter och kunskapsutveckling i fokus!

I år hade Octean nöjet att presentera två Nygamla och välkända produkter som i höst kommer med förbättrad formula.

Original Silicea kapslar som fortfarande kommer innehålla samma mängd finfördelad kisel på 420 mg/kapsel men nu också med  zink, mangan, selen och biotin. En bättre produkt till samma pris.

Glyc +Omega kommer att byta namn  till Glyc +Omega PLUS och få en ny fräsch förpackning nu i oktober. En fantastisk uppgradering av befintlig produkt för ett aktivt och rörligt liv. Den innehåller som tidigare grönläppadmussla med naturligt innehåll av glukosaminoglykaner (GAG) bla kondriotin och Omega-3 fettsyror. Den innehåller även ett nytt extrakt av grönläppadmussla.

Intresset var mycket stort kring dessa lanseringar och återkopplingen vi fick var mycket positiv och givande.

Vi hade även en helt ny och spännande medicinteknisk produkt för den svenska marknaden , 4Pain -smärtlindraren. Den är till för alla som lider av smärta och stelhet i nacke, skuldror och ländrygg och ett perfekt komplement till Glyc +Omega. Den perfekta julklappen var det många som sa.

Tack alla ni som kom förbi vår monter och förgyllde våra dagar och hör gärna av er om ni vill vet mer. Vinnaren i vår tävling blev en lycklig tjej som gick hem med ett fint smyckeset från M925.
Ni andra hör av er eller kom förbi oss i Göteborg på en kaffe.

 

Octeans monter på Apoteksmässan 2012

Octeans monter på Apoteksmässan 2012

Apoteksmässan 2012

Apoteksmässan 2012 Octean

Apoteksmässan 2012 utställare Ägna

Apoteksmässan 2012 utställare Ägna

Ett bra och givande mingel kring sociala medier samlade flera utställare under onsdagskvällen där bl.a Dinwebstrateg var med.

Apoteksmässan 2012 Mingel i Viktoria tower

Apoteksmässan 2012 Mingel i Viktoria tower

Hanna Magnusson fick en läcker utsikt från Viktoria tower

Hanna Magnusson fick en läcker utsikt från Viktoria tower

FS04539-02_Octean_SiliceaOSBB_500mllimpa_glyc Utskrift limpa_andro limpa_bi limpa_lady mn8 logo limpa_saframyl

Pin It on Pinterest

Share This