010-703 68 00 info@octean.se

Klippning & slingor

Du har säkert hört påståendet att du måste klippa dig för att få tjockare hår? Till viss del stämmer det.

– När håret är slitet i topparna luckras hålfibern upp, vilket även sliter på de närliggande hårstråna, säger hårstylisten Neil Moodie till Sofis mode.

Genom att klippa av dina slitna toppar kommer håret att både se fylligare och mer ”helt” ut. Att lägga i slingor är ett annat välbeprövat knep för volym och fyllighet som används flitigt av både Jennifer Aniston och Reese Witherspoon.

– Genom att lägga några ljusa eller mörka slingor i kontrast till din egen hårfärg får du skiftningar i håret och ett djup som gör att det ser mer livfullt ut, tipsar Jennifer Anistons frisör Chris McMillan.

Dessutom blir håret poröst av en kemisk behandling, vilket gör att det blir lättare att styla fram volym på andra vis.
När man fönar och färgar mycket är det viktigt att håret är av bra kvalitet och det är här Original Silicea skommer in i bilden. Bättre hårkvalitet gör att ditt hår inte slits lika mycket när du behandlar det. Original silicea stärker håret inifrån.

FS04539-02_Octean_SiliceaOSBB_500mllimpa_glyc Utskrift limpa_andro limpa_bi limpa_lady mn8 logo limpa_saframyl

Pin It on Pinterest

Share This